BURDUR / GÖLHİSAR - Atatürk İlkokulu

Nis

Koltuk bugün çocuklarımızın,

Kaymakamımız Sn. Kadir ULUSOY, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak yapılan Makam koltuk devrinde, Gölhisar Atatürk İlkokuldan gelen öğrencilerimize koltuğunu devretti.

Bayramınız Kutlu Olsun.

Nis

Beste projesi kapsamında hazırlanan 'Yapay Çevre Tasarlama' konulu sergi çalışmamızıda emeği geçen İsmail Kavçakar öğretmenimize teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Mrt

21 Mart-26 Mart tarihleri arasında yer alan Orman Haftası okulumuzdaki öğrencilere lavanta fidanı dağıtılarak kutlandı.

Mrt

'18 Mart Çanakkale Ruhu ve Şehitlerimiz' ve '23 Nisan ve Çocuk' konulu resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle 4. sınıflar tarafından hazırlanan program okulumuzda yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü sebebiyle 2. sınıflar tarafından hazırlanan program okulumuzda yapıldı.

Ock

BESTE (Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim) Projesi kapsamında okulumuzda çeşitli oyun ve yarışmalar gerçekleştirildi. Öğrencilerimize Kaptan Pengu ve Arkadaşları filmi gösterimi konferans salonunda yapıldı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü çoşkuyla kutlandı. Kutlama sonrası 'Aile' konulu resim yarışması, 'Öğretmenim' konulu şiir yarışması, 'Atatürk' konulu resim yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Kas

Kızılay haftası dolayısıyla okulumuzda yapılan resim yarışmasını kazanan öğrencilerimize hediyeleri verildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası münasebetiyle yapılan etkinlikler, Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümünün katkılarıyla bayram havasında, coşkuyla gerçekleşti.